vineri, 22 ianuarie 2010

A fi sau a nu fi ALINTAT?


ALINTA = vb. – A mîngîia, a răsfăța, care provine de la lēnis „ușor, blînd”,alintător, adj. (care alintă); alintătură,(alintare).
ALINTAT = adj. 1. dezmierdat, mângâiat.
Cam astea sunt definitiile pe care le gasesti in DEX pentru acest verb si adjectiv. Dar ce inseamna totusi alintat? E rau sau bine sa fi asa? Parerile sunt impartite.
Eu una sunt o alintata si jumatate, deci o sa tin partea alintatilor. Nu vad ce e asa rau in a fi alintat. As vrea sa clarific ceva: alintat nu este acelasi lucru cu rasfatat,razgaiat desi verbul a alinta este cam acelasi lucru cu a rasfata. Eu cred ca a fi alintat presupune sa dai in schimb foarte multa dragoste si afectiune. Eu una asa sunt. Recunosc ca imi place sa mi se faca toate mofturile si sa fiu bagata in seama si pupata si imbratista. Dar daca imi faci pe plac,de regula ma port foarte frumos,sunt foarte mamoasa si imi place sa rasfat la randul meu pe cei care ma rasfata. Pe cei rasfatati/razgaiati eu ii vad genul ala care daca nu primesc ce vor bat cu pumnii in masa si urla si daca primesc ce vor iti intorc spatele si Bye bye.
Totusi eu prefer sa cred ca pana si persoanele din jurul meu care asteapta atentie (Foarte multa atentie!) sunt alintate si nu rasfatate. O sa va intrebati de ce scriu despre asta. Ei bine, Dana mi a zis intr o zi despre o anumita persoana : Vrea bagata in seama! La inceput nu am crezut o, dupa mi am dat seama ca are dreptate. Ok,nu ma deranjeaza,nu am nimic impotriva. Dupa cum ziceam mai sus imi place sa alint persoanele din jurul meu,sunt chiar exagerata uneori. DAR vreau sa vad putin interes si din partea lor. Ca sa fiu peste masura de draguta trebuie sa mi demonstrezi ca poti sa faci acelasi lucru cu mine. Nu mi plac relatiile gen eu iti fac toate mofturile si tu esti un/o monstru/scorpie. Consider ca trebuie sa dai macar cat primesti, daca nu mai mult. Dar fiindca de obicei mai mult inseamna mai multa suferinta ne limitam la "cat primesti".
Sa fiu alintata nu mi a stat niciodata in calea socializarii, din contra. Inca de mica eram preferata familiei fiindca ii lasam pe toti sa ma pupe si sa ma ia in brate. Bucuria lor, si a mea desigur. Mai tarziu,in relatii,desi am fost gen un catelus din acela mic si pufos care se intinde cu labutele in sus si asteapta mangaiat,am dat foarte mult in schimb,am dezmierdat la randul meu si am iubit cum am stiut mai bine. De prieteni nu mai zic, pot sa va confirme ca saptamana trecuta au primit toti mesaj : "Ajungi in fata usii dar nu poti intra, Ti e tare greu sa termini ziu-asa, E luni si peste tot e-nchis,strazile sunt unde,mai rau nu poate fi,deodata realizezi ca nu e chiar asa, acolo e mereu cineva Ne ai pe noi suntem prietenii tai..." finalul nu il mai scriu,a fost unul siropos binenteles.
Terminand cu acest subiect as vrea sa va mai spun ca nu cred ca exista persoane carora sa nu le placa sa alinte si sa fie alintati. Cei care neaga chestia asta probabil vor sa para duri sau au trecut prin intamplari si necazuri care i au inasprit,dar eu sunt de parere ca un mic gest de iubire iti poate schimba ziua.
In alta ordine de idei, azi am ceva special pentru voi: topul realizat de askmen.com Top 99 most desirable women 2010. Va dau link ul http://www.askmen.com/specials/top_99_women/ si o sa fac mici comentarii. In primul rand ma bucur sa vad ca barbatii au punctat anul asta ceva mai mult atitudinea, inteligenta decat formele si parul blond. Am regasit in acest top lucruri care m au oripilat pur si simplu demonstrandu mi inca o data ca masculii feroce au niste beculete in plus la capitolul sani si fund si beculete in minus la capitolul frumusete adevarata. Totusi am fost fericita sa descopar niste femei intr-adevar "desirable" : Audrey Tautou, Leighton Meester, Beyonce, Kim Kardashian, Jessica Alba, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Miranda Kerr, Adriana Lima, Halle Berry,Eva Mendes, Natalie Portman, Diane Kruger, Anne Hathaway, Frieda Pinto,Salma Hayek etc etc. Binenteles ca locurile pe care le au castigat au fost cu mult sub cele meritate,exceptii facand Beyonce, Kate Beckinsale, Eva Mendes, Miranda Kerr si Jessica Alba,care au ajuns totusi in top 10. Cele doua MARI erori ale topului (erori au fost o gramada,blonde majoritatea-nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu blondele-dar le acceptam oarecum fiindca sa ziceam ca au corp fain, fete de actrite porno si fac pe prostutele gen Marylin Monroe) sunt MEGAN FOX si MARIA SHARAPOVA. Ok,poate Maria ar castiga ceva puncte la capitolul tenis,unde e geniala, tipa mai ceva ca alea de pe Spice tv, e o independent woman,poate poate ar merita un loc....90-80. Dar MEGAN FOX....c`mon guys.1.Nu e chiar urata,dar are acel ceva care iti inspira nesuferita RAU! 2. Poate ar trebui sa cititi niste interviuri de-ale ei: suferea de mica de nebagare in seama si o copie pe Angelina in cel mai jalnic mod. Ea chiar nu pricepe ca nu ii ajunge Angelinei nici pana la degetul mic de la picior. Cineva (care ori si a batut joc de ea ori nu stia ce zice) i a bagat in cap ca seamana cu Angie si de atunci o imita cu nerusinare. E genul ala de scorpie undercover care ii manipuleaza pe barbati si mai rau e ca ei nici nu si dau seama nici macar atunci cand ajung in situatii patetice pentru orice specimen apartinand sexului tare. Astept pareri si de la voi.
Sloganul zilei: Remember those walls i built Baby they`re tumbling down And they didn`t even put up a fight They didn`t even make a sound.
Azi ii multumesc: Lui Pachetel fiindca m a ajutat sa mananc ciocolata Milka Happy Cows.
Melodia zilei:

Xo,Xo S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu